Banan-Choko-Havregryns muffins!
Her i eftermiddag mens baby A sov middagslur, sneg jeg mig til at lege lidt i køkkenet!
Det blev der disse Banan/Chokolade/Havregryns muffins ud af 🙂
Opskriften får i lige her!
Ingredienser:
3 dl. havregryn
1/2 tsk kanel
1/2 knsp. muskatnød (kan undlades)
1 tsk bagepulver
1 knsp. salt
2 store æg (eller 3 små)
1/4 dl. sirup (tænker også det kan undlades, da bananer søde i sig selv, men har ikke prøvet)
1 dl mælk
1 dl hakket chokolade
2 mosede bananer
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader (alm. ovn)
Bland alle tørre ingredienser (havregryn, kanel, muskatnød, bagepulver og salt) i en skål
Bland æg, sirup og moset banan i en anden skål. Tilsæt mælk mens du rører det sammen
Bland våde og tørre ingredienser sammen og tilsæt til sidst chokoladestykker.
Fordel i ca 12 forsmurte muffinforme og bag i ca 25 minutter (eller til de bliver gyldne på toppen)
PAS PÅ, de smager frygteligt godt.. Jeg troede 12 stk ville vare lidt tid, men her 20 minutter efter de er færdige er der 6 tilbage! :O
// Maria <3
Ingen kommentarer endnu